Навчання в інтернет середовищі та майстер-клас про інтернет-залежність – студентам спеціальності «Соціальна робота»

26 жовтня 2017 року

24 жовтня викладачі кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України та студенти спеціальності «Соціальна робота» у співпраці з Fundacja Związku Polaków m. Kijowa поділились досвідом та особливостями навчання.

Докторант кафедри Геннадій Ржевський провів лекцію для батьків та студентів щодо особливостей навчання в інтернет середовищі та майстер-клас «Інтернет-залежність студентів». Також проведено дослідження щодо визначення рівня багатовекторного впливу інтернет середовища та інтернет-залежності на студентів.

Під час зустрічі студенти спеціальності «Соціальна робота» ознайомилися з особливостями майбутнього навчання та специфікою використання інформаційних технологій в Поморській академії у Слупську (Польща) у рамках відповідної угоди про подвійні дипломи.

Студенти та викладачі домовились щодо подальшої співпраці.

Автор цих рядків, викладачі та студенти, які зробили перші кроки у своєму професійному становленні як соціального працівника, висловлюють щиру вдячність працівникам Fundacja Związku Polaków m. Kijowa та батькам за поради і практичний досвід.

Каріна Арзуманян, 
асистент кафедри соціальної педагогіки 
та інформайійних технологій в освіті

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook