До навчання в НУБіП України запрошені випускники відділення ветеринарної медицини Новомосковського аграрного коледжу Дніпропетровської області

25 жовтня 2017 року

20 жовтня 2017 року професор кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Прус М.П. зустрівся з випускниками Новомосковського аграрного коледжу Дніпропетровської області. Студентам коледжу була представлена презентація факультету ветеринарної медицини НУБіП України, роз’яснено особливості вступу до вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації і, зокрема, на факультет ветеринарної медицини НУБіП України у 2018 році.

Студенти коледжу з великою зацікавленістю і захопленням сприйняли інформацію, яка була представлена у презентації. Їх вразило, що викладачами факультету ветеринарної медицини НУБіП України є майже 30 докторів наук, професорів. Студенти були захоплені рівнем практичної підготовки, а  викладачі клінічних дисциплін були приємно здивовані, що у підпорядкуванні нашого університету залишились навчально-дослідні господарства з великою кількістю тварин, адже їм доводиться самостійно шукати бази для відпрацювання практичних навичок студентами у приватних сільськогосподарських підприємствах. Студенти коледжу були також зацікавлені суспільним життям студентів у НУБіП України, культурно-масовими і спортивними заходами, можливістю проходження практики за кордоном.


Професор Прус М.П. відповів на численні питання студентів коледжу, які стосувались побутових умов у гуртожитку, навчання на військовій кафедрі, можливості навчання за умов договору тощо.
Хочемо висловити щиру подяку за теплий прийом директору коледжу, кандидату сільськогосподарських наук, доценту Рудакову Юрію Миколайовичу і завідувачу ветеринарним відділенням Приходько Олегу Георгійовичу.
На зустрічі випускників коледжу, яка відбулась наступного дня, професор Прус М.П. презентував Національний університет біоресурсів і природокористування України і подарував для експозиції музею коледжу підручник «Глобальна паразитологія», співавтором якого він є.

Сорока Н.М., завідувач кафедри паразитології та тропічної ветеринарії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook