Відкрите заняття асистента кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Т.М. Вознюк

25 жовтня 2017, 13:43

24 жовтня 2017 року відбулося відкрите практичне заняття асистента кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей  Т.М. Вознюк з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» на тему: «Types of Engines. Principles of Operations & Their Differences.» зі студентами групи 2/3 ПМО ск. Заняття вiдвiдали викладачі кафедри Л.Л. Пилипенко, О.С. Полiщук, Н.А. Глуховська.
Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до робочої-навчальної програми предмету. Протягом заняття викладач дотрималась усіх принципів навчання.
Під час заняття викладач використала міжпредметні зв’язки, таким чином, що простежувався тісний зв'язок з професією.
Студенти вправно володіли вивченою лексикою, вміло виконували вправи по темі, аналізували тексти та вели діалогічне мовлення. Під час виконання вправ студенти не тільки узагальнювали свої знання, але й отримали задоволення від заняття.
Студенти активно презентували проектні роботи на обрані фахові теми, дискутували, обмінювались думками та показали високий рівень активності та володіння фаховою термінологією.
Основну мету заняття було досягнуто: формувати навички монологічного та діалогічного мовлення за темою „Types of Engines. Principles of Operations & Their Differences”, навчити ставити логічні питання в ситуації, навчити вживати лексику за темою, перевірити здатність сприйняття на слух нового тексту, володіти мовними засобами для здійснення іншомовного спілкування; розвивати увагу, пам’ять, комунікативну компетенцію та мовленнєві здібності, інтерес до навчально-пізнавальної діяльності.
Заняття було оцінено на високому науково-методичному рівні.

Л. Пилипенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook