Різнобічні уявлення про професії завдяки випускникам НУБіП України

25 жовтня 2017 року

Щоб правильно орієнтуватися в просторі вибору професій, треба, щоб хтось міг надати об'єктивну і своєчасну інформацію про цей простір, допоміг випускникам шкіл у цій інформаційній революції. А красномовніші за все – це вихованці вишу, його випускники. Учням Київської гімназії № 179 поталанило двічі: про НУБіП України вони знають не лише із мережі Інтернет, як більшість учнів випускних класів Києва та області, а й отримують інформацію із «першоджерел»: батьків, які працюють в університеті й водять своїх діточок за знаннями до гімназії, а також від колишніх кращих випускниць нашого славетного вишу, які зараз навчають цих же гімназистів у стінах їхньої Альма Матер, і власним прикладом і цікавими фактами переконують учнів, що до вибору треба підходити дуже ретельно й виважено, а якщо обирати найкраще, то обирати те, що поруч – Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Старанна й наполеглива колись студентка спеціальності «Філологія (переклад)» – Світлана Тарнавська – нині – відповідальний молодий вчитель іноземної мови Київської гімназії № 179 поринула у спогади й розповіла вихованцям про студентські роки на гуманітарно-педагогічному факультеті, про те, що мала тоді обирати лише між двома його спеціальностями «Філологія» або «Соціальна робота», а зараз і сама дивується, якими швидкими темпами у ногу з часом крокує її рідний факультет, пропонуючи нинішнім абітурієнтам уже три нові спеціальності: «Міжнародні відносини», «Психологія», «Журналістика». Діти замислюються, вчитель продовжує і про веселощі під час святкувань Дня університету, і про виступи на «великій сцені», і про творчі вечори, і про «МІС Університету», і про «суботники» на свіжому повітрі, і про стажування в США та багато іншого. Є що згадати…

Є із чого обрати вже її вихованцям! Є до кого звернутися за порадою… Є ким гордитися університету і на кого чекати наступного навчального року.


Оксана Іванова, завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook