Профорінтаційні бесіди сприймаються краще з вуст студентів

18 жовтня 2017, 23:39
Студенти-першокурсники гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», розпочавши навчання у нашому виші, вже поділися власними враженнями про університет зі школярами-випускниками рідних шкіл. 
 
Так, Никифорчук Марина відвідала Томашгородську школу-ліцей у Рокитнівському районі Рівненської області, а Скибіцький Юрій завітав до школи № 2 славетного міста Чигирина Черкаської області. 
 
До Чигиринського району у Рацівську ЗОШ завітала Холод Аліна. Борлюк Олена навідалася у місті Гайсин Вінницької області до школи № 2, а Овадчук Андрій – у школу № 4 міста Овруча Житомирської області.
Наші вихованці розповіли про своє навчання, про можливість розвиватися творчо, долучившись до діяльності самодіяльних колективів, які функціонують в університеті, а також – реалізувати свої спортивні вподобання. Вони презентували університет для тих, хто стоїть на порозі вибору власної професійної дороги у житті: проінформували, де можна детальніше ознайомитися з інформацією про навчальний заклад у Інтернет-мережі, поширили роздатковий матеріал, а також відповіли на запитання.
 
Никифорчук Марина, Скибіцький Юрій,
Холод Аліна, Борлюк Олена, Овадчук Андрій
студенти групи МВ-17001б,
Лановюк Людмила
куратор групи МВ-17001б
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook