Факультети аграрного менеджменту і агробіологічний зустрінуться у фіналі спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року з міні-футболу

23 жовтня 2017 року
НУБіП України, відкритий майданчик для гри у міні-футбол зі штучним покриттям

Сьогодні, 23 жовтня 2017 року на майданчику зі штучним покриттям НУБіП України відбувалися півфінальні ігри спартакіади студентів з міні-футболу. У протистоянні зійшлися найсильніші команди факультетів: агробіологічного, механіко-технологічного, аграрного менеджменту і тваринництва та водних біоресурсів. Гравці кожної з команд були налаштовані лише на перемогу і повну віддачу грі. Але переможець може бути лише один…

У грі між агробіологічним і механіко-технологічним факультетами боротьба була запеклою та напруженою адже сили обох команд майже рівні. Та все ж, більш тактичними та влучнішими виявилися агробіологи. Перемога   5:2 та місце в головному фіналі спартакіади студентів з міні-футбол.

Команда факультету тваринництва та водних біоресурсів дещо несподівано але цілком заслужено потрапила до четвірки лідерів і доказом цього стала впевнена гра проти одного з основних претендентів на перемогу в змаганнях з міні-футболу, команди факультету аграрного менеджменту. В основний час нічия 2:2. Та в серії післяматчевих пенальті гравці аграрного менеджменту зібрались і довели, що гідні фіналу -  3:2. Загальний рахунок матчу 5:4 і факультет аграрного менеджменту в фіналі.

Отже, в фінальній частині спартакіади серед студентів НУБіП України з міні-футболу зійдуться два корифеї спорту, справжні професіонали і лідери студентської спартакіади - команди факультетів агробіологічного і аграрного менеджменту. За третє місце позмагаються команди факультетів механіко-технологічного і тваринництва та водних біоресурсів.

Протистояння обіцяють бути дуже цікавими та потужними, тому гравцям просто необхідна підтримка вболівальників. Тож, запрошуємо всіх бажаючих завітати на майданчик зі штучним покриттям НУБіП України у вівторок 24 жовтня 2017 року о 15:00 і підтримати свою улюблену команду.

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook