Нові віхи в профорієнтаційній роботі

23 жовтня 2017 року

Сьогодні сучасна вища школа має підготувати молоде покоління, яке задовольняло б виклики сьогодення відповідно до нових соціальних умов. Зміни, що відбуваються в суспільстві, не можуть не впливати на процес формування життєвих цінностей кожної особистості. Вибір професії для молодої людини – це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці.


Переймаючись питанням якісної підготовки мотиваційно-зорієнтованих фахівців, асистент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Глуховська Н.А. завітала з профорієнтаційною бесідою до ВП НУБіП України “Боярський коледж екології і природних ресурсів”. Студенти спеціальності “Землевпорядкування” з задоволенням переглянули проморолик про НУБіП України та його факультети, особливу увагу привернув гуманітарно-педагогічний факультет із новими спеціальностями.


Студентам була надана детальна інформація про переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті, подвійне дипломування, курси іноземних мов, стажування за кордоном.

Асистент кафедри англійської мови для
технічних та агробіологічних спеціальностей
Глуховська Н.А

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook