Півфіналістів спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року з міні-футболу (чоловіки) визначено

22 жовтня 2017 року
НУБіП України, відкритий майданчик для гри у міні-футбол зі штучним покриттям

На майданчику зі штучним покриттям НУБіП України продовжуються змагання спартакіади студентів з міні-футболу (чоловіки). 11, 12 та 19 жовтня 2017 року відбувалися ігри ¼ фіналу. Зустрічалися команди факультетів та ННІ: лісового і садово-паркового господарства, механіко-технологічного, агробіологічного, юридичного, аграрного менеджменту, землевпорядкування, енергетики автоматики і енергозбереження і тваринництва та водних біоресурсів. Протистояння були запеклі та емоційні адже на кону путівки до півфіналу.

У грі між командами ННІ лісового і садово-паркового господарства та механіко-технологічного факультету боротьба була майже рівною, та все ж бажання перемогти та потрапити до півфінальної частини змагань більше виявилося у механіків. Перемога 3:1 на їх користь.

У грі між агробіологічним та юридичним факультетом лідерство одразу перехопили агробіологи. Майбутні юристи, котрі дещо несподівано увірвалися до вісімки лідерів, до останніх хвилин матчу гідно протистояли чемпіонам студентської спартакіади, та все ж програли з рахунком 3:5.

Гравці факультету аграрного менеджменту є одними з головних претендентів на перемогу в цьогорічних змаганнях з міні-футболу і черговим доказом цього стала беззаперечна перемога над командою факультету землевпорядкування з рахунком 5:0.

Цікавим, та до останніх хвилин матчу напруженим, було протистояння між командами ННІ енергетики автоматики і енергозбереження і факультету тваринництва та водних біоресурсів. Обидві команди настільки сильно хотіли потрапити до півфіналу, що в основний час не вдалося визначили переможця гри. Футболісти обох команд забили однакову кількість голів - 3:3. Доля півфінальної путівки визначилася в серії післяматчевих пенальті. Тут більш стійкішими та влучнішими виявилися футболісти факультету тваринництва та водних біоресурсів, реалізувавши 3 пенальті та пропустивши 2. Загальний рахунок матчу 6:5, на їх користь.

Команди-переможці вже готуються до півфінальних ігор, а переможені розіграли між собою місця з п’ятого до восьмого. Факультети землевпорядкування та юридичний зіграли з рахунком 6:5 і зайняли відповідно сьоме та восьме місця. Команди ННІ енергетики автоматики і енергозбереження та лісового і садово-паркового господарства зіграли з рахунком 3:1 та зайняли відповідно п’яте та шосте місця спартакіади студентів з міні-футболу.

З нетерпінням очікуємо на ще більш видовищну та запеклішу боротьбу за вихід до фінальної частини змагань. Нагадуємо, що півфінальні ігри відбудуться 23 жовтня 2017 року на майданчику зі штучним покриттям НУБіП України:

о 15:00, гра між факультетами агробіологічним і механіко-технологічним;

о 15:40, гра між факультетами аграрного менеджменту і тваринництва та водних біоресурсів.

Фінальні ігри відбудуться 24 жовтня 2017  року з 15:00. Запрошуємо вболівальників підтримати свої команди!

Олена Отрошко,

секретар змагань

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook