Інтерв’ю з аспірантом кафедри аграрного консалтингу і туризму

17 жовтня 2017 року
НУБіП України

Шановний Тімуре Валерійовичу!

      Вітаємо Вас із вступом до аспірантури НУБіП України.  Ви стали аспірантом нашої кафедри аграрного консалтингу і туризму.

1.     Скажіть, будь ласка, що Вас спонукало до вступу в аспірантуру?

     Дякую за запитання. Дозвольте мені спочатку подякувати Вам і кафедрі за підтримку і надбанні знання, що дали мені можливість вступити в аспірантуру.

     Я навчався в НУБіП України в магістратурі за спеціальністю «Дорадництво» і вже тоді почав цікавиться  не тільки роллю дорадництва, а і науковим його супроводом.  Моя магістерська робота стосувалась використання альтернативних джерел енергії в сільському господарстві. Я із зацікавленням вивчав літературні джерела і практичне надбання з цього напряму, спілкувався із науковцями і фахівцями, що розробляли і впроваджували такі системи.

     Тому разом із моїм керівником Кальною-Дубінюк Т.П., після мого успішного захисту магістерської роботи, ми прийшли до висновку, що треба цю тематику розвивати далі.

2.     Як Ви бачите перспективу свого наукового зростання?

         Я ще юнаком цікавився оригінальними пристроями, бачив цікаві телевізійні програми, де демонструвались іноземні і вітчизняні розробки альтернативних джерел енергії. Вражало їх різноманіття та те, що вони, накопичуючи природну енергію, потім віддавали її з високою ефективністю  не забруднюючи при цьому навколишнє середовище.

         Я  бачу велику перспективу  в застосуванні таких пристроїв в нашому господарстві  і хочу мати свою консалтингову фірму для їх впровадження.

       Дякую Вам, Тімур Валерійовичу, і бажаю, щоб Ви успішно закінчили аспірантуру,  захистились і здійснили Вашу мрію.

Тетяна Кальна-Дубінюк,

завідувач кафедри аграрного

консалтингу і туризму

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook