Профорієнтація на Полтавщині в переддень Святої Покрови

17 жовтня 2017 року

В переддень Святої Покрови викладачі факультету ветеринарної медицини доцент кафедри фармакології та токсикології НУБіП України Бойко Григорій Васильович і доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Наталія Іванівна провели зустрічі із учнями випускних класів Новогалещинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Козельщинської районної ради Полтавської області.

Проведенню профорієнтаційної роботи посприяв директор школи Кіріченко Віктор Павлович та учителі, надавши можливість зустрітися не тільки із майбутніми випускниками, але із всіма бажаючими учнями.


Під час зустрічі присутні прослухали інформацію про НУБіП України. Демонстрація відеофільму про НУБіП України дала змогу детально ознайомити майбутніх абітурієнтів із переліком інших спеціальностей, військовою кафедрою, умовами навчання, перспективами працевлаштування, а також міжнародними програмами обміну між НУБіП України і університетами-партнерами.

Увагу учнів було акцентовано на тому, що у рейтингу українських вищих закладів освіти України Національний університет біоресурсів і природокористування України займає 10-у позицію, а серед вищих навчальних закладів м. Київ 3-е місце.

Розмова була спрямована на ознайомлення майбутніх абітурієнтів з особливостями вступу та перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Зацікавленість майбутніх абітурієнтів викликала інформація про можливість проходження дистанційних підготовчих курсів з необхідних предметів ЗНО. Обговорювались перспективи навчання, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників та міжнародне стажування студентів.

Особливу увагу викладачі приділили своєму рідному факультету ветеринарної медицини НУБіП України та престижності такої професії, як лікар ветеринарної медицини.


За допомогою презентації випускники ознайомились із спеціальностями, за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».Особливо акцентовано увагу, що випускники шкіл мають змогу вступати на факультет ветеринарної медицини одразу на ОС «Магістр».
А відеофільм із святкування Дня Знань 2017 р. у НУБіП України та інтерв’ю із студентами факультету ветеринарної медицини дало змогу поринути в атмосферу студентського життя.


Перед початком зустрічі учням та вчителям було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошці оголошення школи розміщено інформацію про підготовчі курси у НУБіП України.

Директору школи було передано презентаційний матеріал про університет та факультет для розміщення його на сайті школи.

Окрасою завершення зустрічі було відвідування виставки, присвяченої Дню Святої Покрови Пречистої Богородиці, Українського козацтва і Захисника України.

Бойко Н.І., Бойко Г.В.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook