Відкрита лекція професора Вільяма Фляйшмана зі США на гуманітарно-педагогічному факультеті

13 жовтня 2017 року

 13 жовтня 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася відкрита лекція професора Вільяма Фляйшмана з Техаського університету в Остіні (США). Викладачі іноземних кафедр і студенти спеціальності 035 «Філологія» мали надзвичайну нагоду наживо поспілкуватися з nativespeaker і доторкнутися до історії та культури Сполучених Штатів Америки періоду Громадянської війни 1861-1865 рр.

Після короткого знайомства з аудиторією професор В. Фляйшман, який спеціалізується на вивченні історії американських кордонів та пов’язаних з ними питань, попровадив присутніх у захопливу віртуальну подорож Америкою часів боротьби за свободу і демократію. Значну частину своєї уваги доповідач приділив неординарній постаті підполковника Джорджа Армстронга Кастера (1839-1876) та його ролі у найвизначніших битвах, перемогах і поразках того періоду, що викликало значний інтерес у присутніх.
 
 
 
Завершилася зустріч бесідою у вигляді питання-відповідь, що свідчить про актуальність і необхідність проведення подібних заходів. І студенти, і викладачі висловили сподівання на те, що візити запрошеного гостя стануть доброю традицією і вже незабаром всі охочі зможуть долучитися до циклу відкритих лекцій професора Вільяма Фляйшмана у стінах нашого університету.
Оксана Захуцька,
PhD, старший викладач кафедри романо-германських мов і перекладу
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook