Зустріч студентів-міжнародників з паном Гленом Грантом

13 жовтня 2017, 22:55
13 жовтня 2017 року в ауд. 15 1-го навчального корпусу НУБіП на запрошення кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України було проведено зустріч студентів-міжнародників та викладацького складу кафедри з паном Гленом Грантом – підполковником Збройних Сил Великобританії у відставці, військовим аташе, викладачем Ризької бізнес школи, міжнародним консультантом з управління змінами, керівником Проекту з реформування системи забезпечення житлом військовослужбовців ЗС України та членів їх сімей Проектного Офісу Реформ Міністерства оборони України.
У ході зустрічі пан Глен Грант поділився своїм багатим життєвим досвідом служби на різних державних посадах, зокрема у військово-дипломатичній сфері, розповів про власний шлях у дипломатію, звернув увагу на типові помилки та заходи їх уникнення, що особливо важливо для здобувачів майбутньої професії дипломата. 
Також були окреслені головні мотивуючі чинники, які роблять людину успішною незалежно від обраної спеціальності. Особливу роль було відведено значенню лідерства і відповідальності, постійного навчання та підвищення кваліфікації, роботи в колективі, якісної комунікації, людяності, відкритості та важливості відповідного зовнішнього вигляду.
Виступ такого шанованого і досвідченого гостя викликав цікаву дискусію та цілу низку запитань.
На завершення завідувач кафедри, проф. Білан С.О. висловив вдячність гостю за плідну розмову і сподівання на продовження спілкування в майбутньому.
 
 
Кирило Клименко,
доцент кафедри історії і політології
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook