Вітаємо з Днем захисника України!

13 жовтня 2017 року

 Шановні викладачі, студенти, співробітники!

Щиро вітаємо всіх, викладачів, студентів, співробітників, особливо військовослужбовців, ветеранів Збройних Сил з Днем захисника України!

 

Бажаємо Вам усім Миру, козацького здоров’я, довголіття, успіхів, доброї долі й незламної волі в здобутті миру в Україні, подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, мужності, сили та звершення всіх Ваших мрій і побажань!

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі є покликанням та обов'язком кожного громадянина. І сьогодні солдати та офіцери Збройних Сил України гідно продовжують великі справи козацтва та наших батьків, дідів і прадідів, які здобували перемогу над фашизмом, багатьма ворогами, а сьогодні боронять східні українські землі від зазіхань російських агресорів.

Наші випускники, особливо військової кафедри, викладачі і співробітники достойно захищають країну в зоні АТО. Їхня сила і впевненість базуються на професіоналізмі, патріотизмі і широкій підтримці всього колективу нашого університету.

Ми вдячні всім — хто захищав і захищає нашу рідну землю від ворожих військ, колективу військової кафедри, яка готує кадри для Збройних Сил, хто ставав на захист Вітчизни за першим її покликом!

День захисників України — це і данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в боях за свободу, волю та незалежність України. Серед них і наші випускники Андрій Моругий, Олександр Марчук, Устим Голоднюк, інші наші побратими.

У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість, мужність та героїзм. Схиляємо голови перед Героями, які полягли захищаючи Україну…

14 жовтня - це й свято Покрови Святої Богородиці, День Українського козацтва. Тож і вітаю з цими славетними святами!

Сила та міць української держави — у єдності армії та народу.
Спільними зусиллями збережемо Україну єдиною і неподільною!

З повагою,


ректор НУБіП України,

майор запасу  Станіслав Ніколаєнко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook