Черговий старостат відбувся у звуженому форматі

10 жовтня 2017 року

10 жовтня 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся черговий старостат. Формат заходу був звужений - були присутні старости та заступники старост академічних груп. Розмова йшла у режимі діалогу між заступниками декану факультету Ярославом Рудиком, Інною Савицькою, головою студентської організації факультету Валентином Савченком та студентським колективом.

Зокрема, голова СО факультету Валентин Савченко представив оновлений склад своєї команди, поінформував про напрями роботи кожного заступника та розглянув питання нарахування додаткових рейтингових балів.

Заступники декана довели до відома студентів інформацію щодо низки заходів, які проводяться у Університеті, висвітлили результати контролю за відвідуванням занять, відповіли на запитання щодо заохочення студентів до участі у спортивних заходах. Запросили студентів 2 і 3 курсу відвідати з кураторами кафедру військової підготовки.

Попереду студентів-першокурсників очікує знайомство зі студентською поліклінікою у рамках щорічного медичного обстеження (06.12.2017). Було уточнено порядок подання щотижневої звітності про відвідування занять студентами академічних груп до деканату факультету.

Голова студентської профспілкової організації Юлія Закатей довела інформацію про відшкодування оплати за навчання та проживання у гуртожитку для певних категорій студентів через роботу з податковою службою.

Завершила порядок денний інформація про проведення в Університеті дня донора (17.10.2017).

Анастасія Кошелева

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook