КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕКОtransformation: зелена модернізація виробництва»

10 жовтня 2017 року

 

ЗАПРОШЕННЯ НА КОНФЕРЕНЦІЮ
«ЕКОtransformation: зелена
модернізація виробництва»

7 листопада 2017 року

Місце проведення: м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15. В межах виставки «Екологія підприємства — 2017». Захід, який організовує журнал «Екологія підприємства», має на меті посприяти розвитку альтернативної енергетики, зміненню парадигми ставлення до затрат на зелену модернізацію, роз’яснити, як можна отримати зелені інвестиції та яких перепон слід уникнути.

Ми запрошуємо керівників підприємств, директорів з розвитку, головних екологів та інженерів промислових підприємств, юристів, начальників департаментів охорони довкілля.

Зелена модернізація передбачає приплив інвестицій під продаж високотехнологічного і екологічно чистого обладнання замкнутого циклу в розвиток ринків альтернативної енергетики, модернізацію об’єктів муніципальної інфраструктури, включаючи переробку твердих побутових відходів, в транспортну та логістичну інфраструктуру, розвиток фермерських господарств замкнутого циклу. Це відповідає як інтересам стратегічних інвесторів, так і інтересам України.

П’ять причин зареєструватися вже зараз

1. Ми поговоримо про зміни законодавства з ініціаторами змін, які спрямовані на зелену модернізацію, та про те, як ці зміни застосовувати на практиці підприємствам.

2. Проаналізуємо разом з експертами головні здобутки у сфері енергоефективності в 2017 році та перспективи на 2018 рік.

3. Розповімо все про те, як залучити в бізнес зелені інвестиції, отримати гранти та взяти участь в банківських програмах. Для залучення прямих інвестицій в зелену модернізацію української економіки потрібно не так вже й багато зусиль. Першою чергою потрібно почати говорити з міжнародними фінансовими організаціями та інвесторами зрозумілою їм мовою відповідно до прийнятих світових тенденцій.

4. Розглянемо успішні приклади зеленої модернізації: кейси підприємств.

5. На конференції учасники знайдуть нові цікаві знайомства та ділові контакти, розширять діапазон ділового спілкування.

У програмі, зокрема:

• Глобальне потепління природоохоронного законодавства — 2017/перспективи 2018
• Зелена модернізація. Виклики та нові можливості для розвитку
• Зелені інвестиції: гранти та банківські програми, зокрема Програми сприяння «зеленій» модернізації української економіки, які фінансуються урядом Німеччини
• Все про альтернативну енергетику
• Екологічна відповідальність бізнесу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook