Чому НУБіП? Все просто, бо ми - найкращі!

6 жовтня 2017 року

Чи варто багато говорити про НУБіП України під час профорієнтаційної роботи з випускниками шкіл? Напрацювання колективу, позитивні відгуки студентів і, особливо, рейтингові показники самі говорять про себе!
Адже, третє місце серед вишів Києва, де величезна конкуренція між університетами і «боротьба» за кожного абітурієнта, та восьме місце у рейтингу «ТОП-200 університетів України» примушують випускників по-особливому подивитися на нашу Альма Матер і докласти зусиль аби навчатися саме у нас! За 120-літню історію ми вже маємо знання, досвід, напрацювання й здобутки з й можемо навчити інших якісно, цікаво, сучасно!
06.10.2017 року завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Іванова Оксана Вікторівна завітала до однієї з Київських шкіл Голосіївського району міста Києва, щоб запросити учнів на навчання й курси підготовки до ЗНО в НУБіП України. Учні 10-11 класів Спеціалізованої школи № 15 з поглибленим вивченням англійської мови міста Києва зацікавилися нашим університетом, що готовий відкрити двері своїм абітурієнтам, пропонуючи спеціальності для найвибагливіших потреб, особливо на гуманітарно-педагогічному факультеті, де цього року, окрім традиційних і престижних спеціальностей «Філологія», «Соціальна робота», з’явилися нові, цікаві й затребувані на ринку праці спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Психологія», а з нового навчального року розпочинається набір на спеціальність «Журналістика».


Долучайтеся до нашої дружньої студентської родини, дорогі випускники!


Оксана Іванова,
завідувач кафедри
англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook