Профорієнтація кафедри методики навчання та управління навчальними закладами триває!

5 жовтня 2017 року
Вибір професії тривалий і не прогнозований процес, тому основною метою профорієнтаційної роботи зі старшокласниками є оптимізація їх професійного самовизначення на основі врахування особистісних характеристик та потреб ринку праці. Вона спрямована на досягнення збалансованості між професійними інтересами і можливостями учнів та потребами суспільства в конкретних видах професійної діяльності.
З цією метою 4 жовтня 2017 року доценти кафедри методики навчання та управління навчальними закладами Національного університету біоресурсів і природокористування України Людмила Леонідівна Білан та Валентина Анатоліївна Яковлева разом з вчителем географії Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Оленою Михайлівною Глушенко провели співбесіду з учнями 10-х та11-х класів.
У процесі співбесіди старшокласникам було надано цікаву інформацію про можливості здобуття вищої освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (розташування, спеціальності, переваги навчання в ньому, дозвіллєву діяльність студентів тощо), роботу гуманітарно-педагогічного факультету і кафедри методики навчання та управління навчальними закладами зокрема, умови вступу, вимоги до абітурієнтів.
Наприкінці зустрічі майбутні абітурієнти переглянули тематичні відеоролики та отримали інформаційні листи про університет, факультет та кафедру. Також учні були запрошені на День відкритих дверей нашого університету та факультету.
Людмила Білан
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook