Студенти-агробіологи побували на «Нічному дні поля»

5 жовтня 2017 року

     Минулого тижня команда студентів агробіологічного факультету побувала на найяскравішому святі сезону – «Нічному дні поля», який організували компанія Euralis і ДП «Зернятко» поблизу селища Покровське Чернігівської області. Участь у ньому взяли фермери, представники різних приватних господарств, студентство.

     Організатори провели для нас ознайомчу польову екскурсію на демо-посівах кукурудзи, сої, соняшнику та сорго. В галузі селекції насіння були представлені районовані сорти і гібриди з різними показниками ФАО. Особливо увагу привернули гібриди кукурудзи з зубовидним типом зерна, що має високий коефіцієнт вологовіддачі, а це сприятливий фактор при збиранні врожаю.
     Офіційним партнером із засобів захисту рослин, починаючи від протруювання насіннєвого матеріалу і до догляду за посівами, була компанія BASF, представники якої надали нам професійну консультацію щодо застосування продукції компанії та відповідали на запитання.
     Після екскурсії відбулась феєрична презентація висококласної техніки компаній CLAAS, Vaderstad, Agro-Euro Consulting, ATS. Генеральним партнером «Нічного дня поля» в галузі техніки була компанія RENAULT.

     Впродовж всього вечора працював професійний фотограф, тож можна було зробити професійне фото та отримати зображення на магнітах як сувенір на згадку.
     Завершилась демонстрація техніки великим бенкетом з різними смаколиками на відкритих майданчиках. А також концертом Олега Скрипки з гуртом «Воплі Відоплясова» і розкішним шоу феєрверків.

Поліна Балбазан,
магістр другого року навчання агробіологічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook