Екскурсійну поїздку відомими місцями Чернігівського краю.

21 вересня 2017 року

 21 вересня група Е-31/В та М-31 під керівництвом кураторів Єременко О.С. і Науменко О.М. здійснили екскурсійну поїздку відомими місцями Чернігівського краю.

Свіже повітря, унікальна природа та архітектура – все це постійно приваблює туристів, саме тому студенти відвідали Тростянецький парк – видатну пам’ятку садово-паркової архітектури 19 століття, створену зусиллями Івана Скоропадського – нащадка українського гетьмана. Тростянецький дендропарк відзначається своєю багатою флорою – це різноманітні види хвойних і листяних дерев, посередині парку розташований Великий став, окрасою якого є лебеді, якими мали можливість милуватися наші студенти.

Також, студенти оглянули єдину в Україні садибу, що збереглася в комплексі з іншими архітектурними спорудами маєтку, - це будинок П. Румянцева - Задунайського, відомий він під назвою історико-культурного заповідника «Качанівка». Студенти окунулись у вишуканий інтер’єр палацу, його чарівний палацовий ансамбль 18 століття, що оточений розкішним парком, озерами та річкою.

Це був чудовий відпочинок для нашого студентського гурту!


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook