Звіт про профорієнтаційну роботу кафедри романо-германських мов і перекладу за вересень 2017-2018 навчального року

4 жовтня 2017 року

 Ми розуміємо, що сьогодні перед нашою молоддю стоїть надзвичайно непросте завдання: обрати той навчальний заклад, який забезпечить якісну та доступну професійну освіту, спрямовану на розкриття наукового потенціалу кожного, запропонує змістовну позанавчальну діяльність, дасть змогу розвивати професійні навички та творчі здібності. Ці та інші питання знаходилися у центрі бесід та дискусій НПП кафедри та студентів  з учнями шкіл.     

       Наставники і НПП кафедри постійно проводять профорієнтаційну роботу серед студентів  з метою залучення абітурієнтів до навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті, презентують друковані  та відеоматеріалали про НУБіП України.
 
У вересні НПП кафедри та студенти відвідали: середні загальноосвітні навчальні заклади Білоцерківського району Київської області (асистент Мишак О.О.), стм. Боярка (студентка ФІЛ 14-02 Лаврик Т.С.), Миронівського району Київської області (студентка ФілА-17002б Верна В.В.).
 
Школярів ознайомили із друкованими та відеоматеріалами про НУБіП України, їм було надано розгорнуту інформацію про умови вступу до НУБіП України та напрями підготовки, серед яких детальніше про «Філологію» та «Соціальну педагогіку». Цікавило юнаків та дівчат і надання місць у гуртожитках для студентів з інших областей, можливість навчання по обміну в іноземних університетах, подальше працевлаштування. Жвавий інтерес викликало студентське самоврядування та його роль у житті університету.
 
Наукові педагогічні працівники кафедри будуть продовжувати профорієнтаційну роботу протягом 2017-2018 навчального року згідно з планом гуманітарно-педагогічного факультету та залучати студентів академічних груп, що передбачає: організувати на базі кафедри та гуманітарно-педагогічного факультету осінню школу для абітурієнтів «Юний філолог», брати участь у загальноуніверситетських заходах з профорієнтаційної роботи (День відкритих дверей, День університету, факультету).
 
      Сподіваємося, що проведення профорієнтаційної роботи допоможе нашій молоді правильно обрати майбутню професію та вступити у той навчальний заклад, який зуміє дати впевнений старт у майбутнє.
 
 
Завідувач кафедри
романо-германських мов і
перекладу О. В. Малихін

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook