Вітаємо професора кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого, заступника директора НДІ здоров’я тварин Лілію Григорівну Калачнюк з двома хорошими новинами для факультету ветеринарної медицини та НУБіП України!

3 жовтня 2017 року

Перша новина
Професор кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Лілія Григорівна Калачнюк виграла у конкурсному відборі до проекту «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IIІ: інновації та відносини з оточенням» (https://nubip.edu.ua/node/35269), який проводився за підтримки Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства закордонних справ Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань.
Л.Г. Калачнюк отримала запрошення від факультету «Вільних мистецтв і наук» («Artes Liberales») Варшавського університету, факультету Міжнародних і політичних досліджень Ягеллонського університету, фонду «Інститут «Artes Liberales» взяти участь у проекті «Інноваційний університет та лідерство. Фаза III: інновації та відносини з оточенням». Участь у проекті передбачає курс тренінгів, які пройдуть на базі Варшавського університету 6 - 10 листопада 2017 р. та Ягеллонського університету у Кракові 13 - 17 листопада 2017 року. Індивідуальні консультації у Варшаві і Кракові заплановано на 20 листопада – 3 грудня 2017 р. У рамках проекту передбачені консультації з експертами та дистанційна робота над мікропроектами протягом грудня 2017 р. - квітня 2018 р. Підсумковий семінар, на якому учасники проекту представлятимуть свої мікропроекти, буде організований у травні 2018 року у Києві.

Друга новина
Згідно Наказу МОН України № 1329 від 29.09.2017 р. (Додаток 1) Лілію Григорівну Калачнюк призначено керівником НКП «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» (Food security, sustainable agriculture, marine and maritime research and the bio-economy & Biotechnology) при Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
Згідно Наказу МОН України № 1329 від 29.09.2017 р. (Додаток 2) Лілію Григорівну Калачнюк призначено керівником РКП «Клімат та ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали» (Climate action, resource efficiency and raw materials) при Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Бажаємо Л.Г. Калачнюк подальших наукових здобутків задля зростання авторитету факультету ветеринарної медицини та загалом НУБіП України.

 

 

З повагою та гордістю за колегу,

директор НДІ здоров’я тварин, Д.А. Засєкін

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook