СТУДЕНТИ КОЛЕДЖУ – ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОГО НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ЗАХОДУ «Я – ПАТРІОТ»

30 вересня 2017 року
с. Гончарівське

 З 20 по 22 вересня з метою національно-патріотичного виховання, формування здорового способу життя серед молоді, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму на базі 1-ї окремої танкової бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України (с. Гончарівське) відбулися змагання обласного національно-патріотичного заходу «Я – патріот», що уже третій рік поспіль проходять на Чернігівщині. Понад 200 учасників були розбиті на 31-у команду – 25 загальноосвітніх та 6 вищих навчальних закладів.
 У змаганнях, традиційно, втретє брали участь студенти Ніжинського агротехнічного коледжу під керівництвом керівника фізичного виховання, викладача дисципліни «Захист Вітчизни», учасника бойових дій на Сході України Юрія Булавенка. Честь Ніжинського району захищали студенти 2-х курсів, зокрема Багнюк Богдан (група МН161), В’юницький Віталій (група ЕН161), В’юницький Володимир (група ЕН161), Драч Андрій (група МН161), Охримчук Максим (група АН161), Шостак Олександр (група КН161); команда студентів старших курсів, у складі Іллюші Євгенія (група КН141), Кресана Владислава (група ПС161), Крила Сергія (група АН141), Охоти Богдана (група МН141), Трохименка Алевтина (група ЕН141), Якименка Ярослава (група МС171ск) захищала честь нашого навчального закладу. Протягом трьох днів змагань студенти займалися фізичною та військовою підготовкою і на власному досвіді мали можливість відчути, що таке «армійські будні»: хлопці жили в казармах, пройшли теоретичні та практичні навчання із військової та тактичної підготовки, позмагалися на дистанціях 100, 1000 метрів, у метанні ручних гранат, бойовій стрільбі на влучність з автомата АК-74 та підтягуванні на перекладині. Крім спортивних заходів, учасники зустрілися з військовослужбовцями – учасниками АТО, оглянули розташування військової частини. Команди Ніжинського агротехнічного коледжу були єдиним монолітом, крок за кроком ішли до перемоги, і результат свідчить про це. За підсумками змагань визначили переможців. Серед 25 команд учнів 9-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів області переможцем стала команда Коропського району, друге місце – у команди Козелецького району, третє – у команди Ніжинського району.
 Серед студентів вишів перемогла команда Ніжинського агротехнічного коледжу, друге місце – у команди Чернігівського національного педагогічного університету, третє – у команди Чернігівського національного технологічного університету. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.
 Вітаємо хлопців, які гідно представили Ніжинщину на обласних змаганнях! Ви показали, що в Україні росте покоління справжніх захисників-патріотів!

Тетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

 

 
 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook