Оцінка ризиків у ланцюгу виробництва і збуту молочних продуктів як основний принцип забезпечення їх безпечності

28 вересня 2017 року

 

 

Науково-педагогічні працівники кафедри ветеринарно-санітарної експертизи взяли участь у роботі другої міжнародної конференції "Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні". Відкрили конференцію заступник Міністра аграрної політики і продовольства Олена Ковальова і голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, які наголосили,що якість і безпечність харчових продуктів - пріоритетні напрямки роботи міністерства і служби.


Програма заходу включала розгляд сучасних проблемних питань галузі як з боку законодавчих вимог так і практичних аспектів виробництва якісної та безпечної продукції.
Директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Борис Кобаль та керівник проекту ЄС з безпечності харчових продуктів Тоні Віл доповіли про основні вимоги Закону України про державний контроль.


Впровадження найкращих практик від лану до столу на прикладі сучасних господарств з виробництва молока.
На заході були присутні представники Держпродспоживслужби, вітчизняні та іноземні науковці, виробники та переробники молока

Студенти-гуртківці кафедри також мали змогу дізнатися про сучасні тенденції та проблеми розвитку галузі й переконатиси в актуальності напрямків діяльності та програм підготовки магістрів за спеціальністю, що відкрита на базі кафедри ветеринарно- санітарнлої експертизи. 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook