Виставка LISDEREVMASH 2017 відкрилася!

27 вересня 2017, 17:00
м. Київ, Міжнародний виставковий центр

 

 

Виставка LISDEREVMASH 2017 відкрилася!

Сьогодні, 26 вересня, у Києві розпочала свою роботу 16-а Міжнародна виставка обладнання і технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH. Цього року вона зібрала більше 150 компаній і 280 брендів з 16 країн світу. Експозиція примітна яскравими стендами, світовими прем'єрами і великою кількістю обладнання, виставленого наживо, як у павільйоні, так і в експозиції під відкритим небом.

Звертаючись з вітальним словом до гостей виставки, Руслан Петрович Крикун зазначив, що LISDEREVMASH має велике значення для встановлення продуктивного діалогу між державою та бізнесом. Захід також має свій позитивний вплив на розвиток лісового господарства. Оскільки саме тут представлені технічні рішення, що дозволяють впроваджувати сучасні методи управління лісами і, в кінцевому рахунку, зберігати високий рівень лісових насаджень.

Нагадаємо, що 16-та Міжнародна виставка LISDEREVMASH проходить з 26 по 29 вересня в третьому павільйоні Міжнародного виставкового центру в Києві. В експозиції 2017 року представлені більше 150 компаній з 16 країн світу, які представляють понад 280 брендів.

Вперше на LISDEREVMASH працює Експозиція столярної майстерності, де всі бажаючі можуть попрацювати на наявному обладнанні і поспілкуватися з майстрами - столярами і різьбярами. У конференц-залах в рамках проекту можна відвідати семінари, присвячені організації роботи столярній майстерні.

 

Новачок LISDEREVMASH, німецький виробник подрібнювальної техніки Vecoplan, представить на виставці свою найновішу розробку – енргоефективні одновальні подрібнювачі серії VAZ.

Нова компактна серія VAZ від Vecoplan – витривалі та міцні одновальні подрібнювачі, що дозволяють столярам і деревообробникам ефективно переробляти відходи виробництва. Установки обладнані енергоефективними двигунами та потребують низьких витрат на обслуговування.

vecoplan-1Одновальні подрібнювачі VAZ обладнані гідравлічним стрічковим транспортером, який подає матеріал безпосередньо у подрібнювальний механізм. Отже машини можуть завантажуватись матеріалом напряму – без жодних додаткових пристроїв і систем. До того ж, завдяки повільному обертанню ротора, подрібнювач працює із напрочуд низьким рівнем шуму та виділення пилу.

Подрібнювачі серії VAZ можна використовувати для переробки залишків деревостружкової плити, відходів деревини твердих порід, кори, картону та м'якої деревини. На виході матеріал подрібнюється на щепу, придатну для спалювання у котлах, або подальшої переробки на пелети чи брикети. 

vecoplan-2 Одна з ключових особливостей подрібнювачів – запатентований привід ESC® потужністю від 11 до 37 кВт, з асинхронним двигуном з міцним частотним регулятором. Привід є енергоефективним та економічним в роботі і дозволяє економити до 25% енергії.

 

 

СПЕЦІАЛІЗОВАНА РОЗДІЛ МАШИН, ОБЛАДНАННЯ І ІНСТРУМЕНТУ


  • Обладнання та послуги для лісового господарства та лісової промисловості
  • Основне і допоміжне технологічне обладнання для первинної механічної обробки і переробки деревної сировини (виробництво напівфабрикатів)
  • Основне і допоміжне технологічне обладнання для вторинної (механічної) переробки деревини і деревних матеріалів
  • Основне і допоміжне технологічне обладнання для облагородження поверхонь
  • Основне і допоміжне технологічне обладнання для попереднього складання, монтажу та упаковки виробів
  • Технічні засоби транспортування, складування і комплектування матеріалів і виробів, робототехніка
  • Верстати і пристосування для спеціальних видів обробки (лазер, струми високої частоти, мікрохвильова техніка, ультразвук та ін.)
  • Верстати і пристосування для виготовлення спеціальних видів продукції (столярної продукції, будівельних вузлів і конструкцій з деревини)
  • Машини, пристосування і прилади для допоміжних робіт (обладнання для очищення технологічної тріски; мішалки і змішувачі; пристрої вагового контролю; верстати; робочі столи; струбцини)
  • Ручні машини й механізовані пристрої для обробки деревини і пластмас
  • Інструменти й інструментальне приладдя для обробки деревини
  • Вироби для оснащення верстатів
  • Технічні та інші засоби для утилізації деревних відходів (деревного пилу, стружки, обрізків, кори), для виробництва енергії з деревного палива
  • Технічні та інші засоби для енергозбереження, кондиціонування повітря, захисту навколишнього середовища, забезпечення безпеки праці, запобігання пожежам
  • Електронні пристрої для збору й обробки даних; технічні засоби і способи контролю, вимірів та регулювання
  • Комплексні поставки обладнання й оснащення підприємств, фінансування проектів, лізингові послуги
  • Програмне забезпечення прикладне комплексне, що розробляється незалежно від виробників верстатів (для САПР / ГАП, систем управління, діагностики і т.п.)
  • Незалежні інжинірингові та інші послуги для деревообробної та меблевої промисловості
  • Дослідні інститути, контролюючі установи, навчальні заклади для деревообробної та меблевої промисловості
  • Видавництва, які спеціалізуються на літературі по деревообробному (і меблевому) виробництва.

 

Заступник декана з наукової роботи МТФ Іван Роговський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook