«Пізнай себе» - актуально для студентства

26 вересня 2017, 14:02

  «Хто не знає минулого – той не вартий майбутнього»
Г.С. Сковорода


Величний філософ, мислитель та знаний український діяч Г.С. Сковорода, залишився у нашій пам`яті, як людина, яка присвячувала свої твори розвитку людини та особистості, українській національній ідеї, вихованню громадянина – патріота України.

«Пізнай свій край… себе, свій рід, свій нарід, свою землю – і ти побачиш свій шлях у життя…» - ці важливі для сьогодення слова великого філософа Г.С. Сковороди, що пролунали понад 250 років тому, залишаються актуальними, і нині. В рамках започаткованих МОН та ініційованих Українським фондом культури готуючись до 300-ліття Григорія Сковороди, Всеукраїнські Сковородинські навчання «Пізнай себе». В рамках цих навчань був проведений теоретичний семінар «Роль села в українській культурі» зі студентами факультету «Інформаційних технологій». Зацікавленість студентів та жваві дискусії свідчать про актуальність та проблемність даного питання.

 

Сьогодні більше ніж колись важливо знати історію своєї держави, щоб не допустити жодної історичної помилки в процесі державотворення нашої Батьківщини.

Д.-р. філос. наук, доц. Сторожук С.В.,
канд. філос. наук, ст. викл. Матвієнко І.С.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook