Сходинка в омріяну професію

25 вересня 2017 року

 

Саме таку назву має профорієнтаційний форум, який уже 12 років поспіль організовують Виконавчий комітет Ладижинської міської ради та міський центр зайнятості. Цього року захід було проведено 21 вересня 2017 року в залі Ладижинського ПКВС «Прометей». На запрошення організаторів участь у ньому взяли і представники факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів та природокористування України, доценти кафедри фармакології та токсикології Гальчинська Олена Костянтинівна та Іщенко Вадим Дмитрович. Основними учасниками форуму були учні 9-11 класів усіх чотирьох шкіл м. Ладижина, проте зацікавленими у інформації про можливості навчання були і родичі майбутніх абітурієнтів та керівники навчальних закладів.

Найбільшу зацікавленість у перспективах навчання у НУБіП України викликала інформація про можливість відповідно до «Закону про освіту» вступати на навчання на факультет ветеринарної медицини за освітнім рівнем «Магістр», а також наявність у вузі військової кафедри, що дає можливість отримати студентам усіх факультетів військове звання. Значна кількість питань стосувалися і практичної підготовки студентів, а також можливості під час навчання пройти стажування за кордоном. У відповідь на ці питання було продемонстровано фільм про навчальні клініки факультету ветеринарної медицини та презентацію факультету, у якій було відображено інформацію про основні напрями діяльності, в тому числі участь студентів у програмах обміну студентами із закордонними вузами-партнерами.


За результатами проведеної роботи окремі учасники форуму висловили бажання стати студентами факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Серед них цьогорічна випускниця – стипендіат Кабміну України та неодноразова переможниця Всеукраїнських олімпіад і міжнародних конкурсів Іщенко Ярослава Андріївна.

Доц. кафедри фармакології та токсикології, к.вет.н. Бойко Г.В.



 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook