З перших днів навчання – цікаво про професію

21 вересня 2017 року

     В рамках культурно-виховної роботи кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі студенти першого курсу з перших днів навчання починають професійно розвиватися. 21 вересня за підтримки завідувача кафедри Ларіної Ярослави Степанівни відбулося виїзне засідання наукового гуртка «Маркетинг». Студенти-першокурсники разом із куратором групи Четверик Оленою, а також активні студенти 4 курсу відвідали Київський палац для дітей та юнацтва, де займалися детальним вивченням сучасної реклами та PR.

     

    Під керівництвом провідного фахівця галузі реклами, неодноразовим переможцем рекламних конкурсів як в Україні так і за кордоном, членом Спілки рекламістів України, а також аспірантом кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Шапоренко Оленою Олександрівною студенти ознайомилися з особливостями рекламного ринку країни та дізналися багато цікавого про маркетинг та його особливості в Україні.


   

     В рамках дружньої співпраці між кафедрою та Київським палацом для дітей та юнацтва частина засідань студентського наукового гуртка будуть відбуватися в палаці. Майбутні маркетологи будуть залучені до гуртка з реклами та PR, де вивчатимуть додатково прикладні аспекти сучасного маркетингу й просування, навчатимуться фінансовій та підприємницькій грамотності, а також іншим професійно важливим якостям. Особливо важливим та необхідним такі заняття є для першокурсників-маркетологів, які тільки починають знайомство з фахом, що дозволить студентам в черговий раз впевнитися у правильному виборі майбутньої професії та навчального закладу.

 
      

 

 Керівництво та викладачі кафедри висловлюють подяку Шапоренко Олені за можливість працювати з студентами та сподіваються на плідну співпрацю!!!
 

 

Олена Четверик 
старший викладач кафедри маркетингу та міжнародної  торгівлі 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook