Нові перспективи з проектом "Горизонт - 2020"

21 вересня 2017 року

    Участь України в європейському і світовому інтеграційних процесах неможлива без урахування тих чинників, що значною мірою визначаються нинішнім  станом економіки України і перспективами її подальшого розвитку. Досвід країн Центральної і Східної Європи свідчить про те, що забезпечити економічний ріст на якісно нових основах можливо тільки за умови залучення й ефективного використання зовнішніх фінансових ресурсів, в т.ч. і джерел міжнародної допомоги. Одним з таких джерел є  грантовий проект «Горизонт 2020». Дана програма - це рамковий проект з фінансування науки та інновацій з загальним бюджетом 80 млрд. євро.


   19-20 вересня 2017 року представники  кафедра біржової діяльності і торгівлі НУБіП України прийняли участь у семінарах присвячених ознайомленню з програмою «Горизонт 2020», що відкриває можливість для реалізації наукового потенціалу співробітників університету. Нині, є чудова нагода створення проектів, що допомагають вирішити глобальні проблеми сучасності.


У межах семінарів викладачі ознайомились з основними вимогами та рекомендаціями подачі грантових заявок. Було проведено цікавий тренінг по моделюванню ситуацій створення та розробки грантових проектів. Учасники висловлювали свої ідеї та пропозиції індивідуальними групами, що були сформовані куратором тренінгу Таїсією Симочко з викладачів різних кафедр. Дана методика мала  на меті донести мультидисциплінарний підхід у створенні грантових заявок.

Старший викладач кафедри біржової діяльності і торгівлі

Жайворонок Лідія 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook