НЕЗАБУТНЯ ПОДОРОЖ ДО КАМ’ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО

19 вересня 2017 року
Кам'янець-Подільський

 

Навчальний матеріал найкраще засвоюється в процесі практики, а коли це відбувається під час цікавої, захоплюючої подорожі просторами нашої держави, то засвоєння перетворюється в приємний процес.

Студенти груп АН161 та ОН161 вивчали історію України, перебуваючи 15 вересня 2017 року на екскурсії у Кам’янці-Подільському. Зустріч із минулим розпочалася в Старому місті, осередок якого сформували три народи: українці, поляки, вірмени. Саме місто є неприступною фортецею, створеною природою глибоким каньйоном річки Смотрич глибиною близько 50 метрів та збудованими баштами та мурами. Найцікавішим об’єктом для огляду стала фортеця, котра прикриває вхід у місто від ворожих нападів. Розповідь екскурсовода, огляд башт, мурів, внутрішніх приміщень склали загальну картину функціонування фортеці від середньовіччя до XIX століття. Доповнили враження майстер-класи з виготовлення гончарних виробів, стрільби з лука, у яких узяли участь студенти.

Важливою частиною екскурсії було відвідування музеїв у будинку польської ратуші: Грошового обігу, Середньовічного суду, Засобів катувань у середні віки.

Окремою частиною подорожі був огляд каньйону зі спуском у долину, переходом через підвісний міст, підйомом на замковий міст.

Завершенням став огляд найвищого мосту в Україні «Летюча лань», висотою близько 70 метрів.

Доповненням до знайомства з минулим Кам’янця-Подільського стало його сьогодення з парками, фонтанами, кав’ярнями, сувенірними лавками, повітряними кулями.

Володимир Шевченко, класний керівник групи АН161
Людмила Федоренко, класний керівник групи ОН161

 

 

 

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook