Співробітники кафедри прийняли участь у науково-практичній конференції, присвяченій 140-річчю з дня народження вченого-ветсанексперта ХДЗВА, професора Петрова О. М.

18 вересня 2017 року

 Співробітники кафедри, професор Ткачук С. А. та доцент Тютюн А. І., прийняли участь у науково-практичній і навчально-методичній конференції «Актуальні питання, новітні здобутки та перспективи розвитку гігієни і експертизи харчових продуктів та судової ветеринарної медицини», присвяченій 140-річчю з дня народження вченого-ветсанексперта ХДЗВА, професора Петрова О. М.

Дана конференція відбулася у Харківській державній зооветеринарній академії на кафедрі ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини, очолюваній професором Яценко І. В., тривала два дні: з 14 до 15 вересня 2017 року.
14 вересня 2017 р. відбулося пленарне засідання, а також для учасників конференції та гостей було організовано культурну програму: експексія в Свято-Благовіщенський кафедральний собор (м. Харків) та Фельдман Екопарк. В цей же день відбулася дружня вечеря. 15 вересня конференція продовжила свою роботу на секційних засіданнях.


Учасники конференції

Виступ професора Ткачук С.А. на пленарному засіданні


Біля головного корпусу ХДЗВА

 Учасники конференції на відкритті меморіальної дошки професору Петрову О.М.

За наслідками проведеного пленарного засідання та прослуханих наукових доповідей було прийнято рішення щодо подальшої, плідної сумісної праці фахівців з гігієни, експертизи, судової ветеринарної медицини України з удосконалення рівня навчально-методичної літератури і наукових досліджень за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Професор кафедри ветеринарно-санітарної експертизи
Ткачук С. А.,
Доцент кафедри Тютюн А. І.

 


 
 
 
 
Учасники конференції на екскурсії у Фельдман Екопарку
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook