Результати другого туру в міні-футбольному турнірі за Кубок інженерно-технічних факультетів 2017-2018 н.р.

13 вересня 2017 року
Майданчик зі штучним покриттям

13 вересня 2017 року (в середу) на спортивному майданчику зі штучним покриттям біля навчального корпусу №9 продовжилась боротьба 6 команд за КУБОК ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ 2017/2018 н.р. з МІНІ-ФУТБОЛУ.

Перед матчами проводилося жеребкування з визначення складів двог груп А і Б. Так до групи А потрапили наступні команди: 1 курс (скорочений термін навчання) МТФ, магістри МТФ, магістри ФКД, а до групи Б - 3 курс ФКД, 2 курс МТФ і 3 курс МТФ.

Другий день змагань виявився ще цікавішим і напруженішим ніж стартові двобої. Кожна команда зіграла по дві гри в своїй групі. Погода на щастя була абсолютно футбольною, на відміну від жаркого початку турніру. Це сприяло демонстуванню командами цікавого і захоплюючого швидкісного міні-футболу, за яким було дуже цікаво спостерігати вболівальникам.

Згідно з розкладом в першій грі в групі А мірялися силами команди 1-го курсу (скороченого терміну навчання) МТФ і команда магістрів МТФ. Проти майстерності, зіграності і досвіду команди магістрів, які були підверджені красномовними 8-ми забитими голами у ворота суперника, першокурсники змогли протиставити лише 1 гол.  Отже рахунок першого матчу 1:8.

В другій грі, в якій зустрічалися предстаники групи Б, команда 3 курсу ФКД і команда 2 курсу МТФ, з рахунком 3:2 перемогли конструктори. Ця гра, на відміну від першої, була більш рівною, бо різниця у класі команд була не такою очевидною, як в першому матчі.

Третя гра в групі А, як і перша, була досить прогнозованою, бо в ній грали досвідчені, майстерні і креативні магістри ФКД, яким протистояла команда 1-го курсу (скороченого терміну навчання) МТФ. Останній явно ще не вистачає згуртованості і злагодженості в діях, хоч цілком впевнено можна сказати, що в цієї команди є досить непогана перспектива. Кінцевий рахунок гри виявився не таким ніщивним, як у першій грі, проте все одно розгромним 3:0.

Жереб і розклад звів до протистояння в четвертій грі в групі Б команди 3-курсників від обох факультетів. В результаті цього двобою значно міцнішіми і психологічно і в майстерності виявилися конструктори, які перемогли механіків з переконливим рахунком 7:1.

Центральне місце з точки зору уваги вболівальників зайняв найпринциповіший матч між найдосвідченішими футбольними колективами від обох інженерних факультетів. Цей двобій був дуже напруженим психологічно, бо обидві команди до останньої секунди не збиралися поступатися суперникам, хоч ініциатива переходила по ходу гри від однієї команди до іншої декілька разів. Не дивлячись на напругу п’ята гра була висококласною і цікавою, і закінчилась вона з нічийним, але результативним рахунком 2:2.

В останній шостій грі боротьбу вели дві команди механіко-технологічного факультету від 2-го та 3-го курсів. Цей матч був дещо менш напруженішим, ніж попередній двобій магістрів, але закінчився він з таким же нічийним рахунком 2:2.

Таким чином у фінальній частині змагань в матчі за 5-те місце зустрінуться команди 1 курс (скорочений термін навчання) МТФ і 3 курс МТФ, в матчі за 3-тє місце - магістри ФКД та 2 курс МТФ, і у вирішальному двобої за кубок 2017/2018 навчального року команди магістри МТФ і 3 курс ФКД. Як бачимо інтрига в боротьбі і за кубок і за 3-тє призове місце збереглася, бо в обох випадках ці нагороди можуть вибороти  представники від обох інженерно-технічних факультетів, що звичайно ж не може не радувати з точки зору збереження здорової конкуренції між нашими  структурними підрозділами!

Нагадаємо, що фінал турніру проводитиметься у вівторок 19 вересня 2017 року з 15.00 год.!

Сподіваємось, що вболівальники, в т.ч. й з числа НПП, підтримають свої команди!

Відповідальний за фізкультурно-масову роботу на механіко-технологічному факультеті, к.т.н., доцент Бешун О.А.

«КРАЩИЙ БОМБАРДИР» 2017/2018 н.р. (за результатами 2-х турів)

Марчук – 8 (МагМТФ)

Семко – 8 (3кФКД)

Башовий – 3 (МагМТФ)

Власюк – 3 (3кФКД)

Ілляшенко – 3 (3кФКД)

Лісовенко – 3 (МагФКД)

Мгламян – 3 (МагМТФ)

Авраменко – 2 (МагФКД)

Вержанський – 2 (1кМТФ с.т.)

Грицюк – 2 (3кМТФ)

Заверуха – 2 (МагФКД)

Зозуля – 2 (1кМТФ)

Ковальчук – 2 (2кМТФ)

Лосінець – 2 (МагФКД)

Василенко – 1 (МагФКД)

Грабовий – 1 (МагМТФ)

Громиченко – 1 (1кМТФс.т.)

Зеленський – 1 (1кМТФ с.т.)

Остапович – 1 (4кМТФ)

Панасенко  – 1 (2кФКД)

Полішко – 1 (4кМТФ)

Потеряйко – 1 (2кМТФ)

Софієнко – 1 (3кМТФ)

Степанишин – 1 (МагМТФ)

Тищенко – 1 (1кМТФ)

Яцковський – 1 (2кМТФ)

Ящук – 1 (2кФКД)


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook