Знайомство із чарівним Голосієвом

11 вересня 2017 року

 

Відгомоніло свято початку навчального року, настали перші вихідні дні для щойно прибулого студентства. Сповнені бажання більше дізнатися про куточок Києва, у якому минуть найближчі роки, студенти спеціальності психології познайомилися із територією університету та побували в мальовничому місці, улюбленому закуточку багатьох киян, Голосіївському парку імені М.Т. Рильського.

Яких див тільки не бачили: ботанічний сад НУБіП вразив своєю вишуканістю, Голосіївський ліс – контрастом: він і гомінкий, і тихий, і веселий, і спокійний. Приємно вразила першокурсників гармонія: мешканці столиці турботливо ставляться до звірів та птахів, а ті навзаєм дарують їм довіру – не лише білочки не бояться забирати горішки з людських рук, навіть птахи сміливо сідають на простягнуті долоні, аби пригоститися крихтами хліба чи зерном.

Величною є краса дерев Голосієва. могутні дуби стрімко підняли догори свої крони, плакучі верби миють довгі коси в озерах, розчісують їх плеса своїми тендітними руками.

Здається, що сама природа зобов’язує студентів до саморозвитку, самовдосконалення, адже не можна не надихнутися на творчість та навчання, споглядаючи таку красу.

 

На фото студенти групи Пс17001б зі своїм куратором Л.М. Омельченко.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook