В День знань першокурсники нашого факультету спробували свої сили у спортивних баталіях на рівні університету

1 вересня 2017 року
Спортивні майданчики кафедри фізичного виховання НУБіП України

1 вересня 2017 року в День знань у НУБіП України вже традиційно проводилися змагання з баскетболу, волейболу, футболу і шахів серед студентів першокурсників. Першокурсники механіко-технологічного факультету вибороли 1-е місце з баскетболу (жін.) (Гаврилко Аліна, Гройссман Стелла, Шатківська Юлія) і 3-е місце з шахів (Рева Владислав), з чим ми їх щиро вітаємо! А також ми в четвірці кращих з волейболу і баскетболу (чол.). Зважаючи на те, що в нашому ВНЗ 13 факультетів і 3 навчально-наукові інститути, серед 16 підрозділів це досить не поганий результат. Нажаль у футболі, як кажуть, перший млинець не вдався, в першу чергу через незіграність команди і невдалий жереб, бо найсильніші команди, які зайняли 1-е і 2-е місця в турнірі, в результаті жеребкування потрапили в нашу групу.

Впевнений, що в кожному виді є достойні кандидати на поповнення факультетських збірних, а окремі спортсмени цілком можуть поповнити збірні НУБіП України!

Нагадаю, що вже незабаром розпочинаються спортивні баталії в ювілейній 60-й спартакіаді студентів НУБіП України з 15 видів спорту та спартакіаді "Здоров'я" з 6 видів спорту серед НПП, а також інші турніри, як на факультетському і міжфакультетському рівнях, так і на рівні ВНЗ!

Запрошуємо студентів і викладачів до участі у спортивних змаганнях та бажаємо успіхів на спортивній ниві!

 

Відповідальний за фізкультурно-масову і спортивну роботу на механіко-технологічному факультеті, доцент Бешун О.А.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook