Щодо профорієнтаційної діяльності науково-педагогічних працівників факультету

4 вересня 2017 року

З метою реалізації плану профорієнтаційної роботи, забезпечення абітурієнтами для вступу на факультет ветеринарної медицини НУБіП України у 2018 р. за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1.    Завідувачів кафедр розпочати активну профорієнтаційну діяльність науково-педагогічних працівників серед випускників технікумів і коледжів та випускників загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв щодо вступу у 2018 р. на факультет ветеринарної медицини за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Особливу увагу звертаю на роботу з абітурієнтами із сільської місцевості, м. Києва, Київської та прилеглих до неї областей. Запрошувати на навчання якісного абітурієнта з високими показниками успішності у навчанні, орієнтованого на перший пріоритет за вказаними спеціальностями.
2.    Завідувачів кафедр заключити 3-5 угод про співпрацю із загальноосвітніми школами, технікумами, коледжами щодо забезпечення абітурієнтами для вступу на спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» НУБіП України у 2018 р.
3.    Завідувачів кафедр ветеринарно-санітарної експертизи, проф. Якубчак О.М. і гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька, проф. Захаренка М.О., разом із колективами своїх структурних підрозділів, приділити особливу увагу проведенню профорієнтаційної роботи щодо вступу абітурієнтів у 2018 р. на спеціальність 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», ретельно проаналізувавши помилки та недоліки вступної кампанії за цією спеціальністю у нинішньому році.
4.    Науково-педагогічних працівників факультету для проведення профорієнтаційної роботи використовувати мультимедійні презентації.  Як зразок, отримати такі презентації у заст. декана з навчально-виховної роботи, доц. Данілова В.Б.
5.    Завідувачів кафедр для проведення профорієнтаційної роботи закріпити за кожним науково-педагогічним працівником 1 коледж або 1-2 загальноосвітні школи, ліцеї, гімназії. Списки закріплених осіб за навчальними закладами подати в деканат до 25.09.2017 р.
6.    З метою проведення ефективної профорієнтаційної роботи кафедрам активно використовувати кафедральний сайт із розміщенням на ньому привабливої для майбутнього абітурієнта інформації із висвітленням практичної діяльності кафедри.
7.    Кураторів студентських груп 1-4 курсів залучити студентів до активного проведення ними профорієнтаційної роботи за місцем проживання.
8.    Науково-педагогічних працівників факультету − постійно проводити профорієнтаційну роботу щодо вступу на спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» в НУБіП України під час проведення занять зі слухачами підвищення кваліфікації, проведення науково-практичних конференцій, службових відряджень, виступів по радіо та телебачення тощо.
9.    Завідувачів кафедр щоп’ятниці подавати в деканат для висвітлення на сайті факультету результати проведення профорієнтаційної роботи (відповідальний за сайт Харкевич Ю.О.).
10.    Контроль за виконання даного розпорядження залишаю за собою.
 

Декан факультету
ветеринарної медицини М. Цвіліховський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook