«Розвиток потенціалу вищої освіти»: вітаємо Діброву Анатолія Дмитровича – переможця конкурсу

26 серпня 2017 року

У результаті конкурсу за напрямом «Розвиток потенціалу вищої освіти», який проводився Виконавчим агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури відібрано 8 проектів за участі українських освітніх установ (41 організація).
Загальна вартість відібраних проектів становить 7,5 мільйонів євро.
Переможцем від НУБіП серед партнерства з іншими університетами стали:
Від теоретико-орієнтованого до практичного навчання в аграрній освіті (в співпраці два університети з України: Національний університет біоресурсів і природокористування України та Сумський аграрний університет).
Керівник проекту від університету – декан економічного факультету, професор кафедри глобальної економіки, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва.
Проекти зосереджені на реалізації освітніх програм у сфері агропромисловості, логістики, екології, менеджменту та технологій, біоінженерії, а також на забезпеченні якості вищої освіти, запровадженні сучасних методів навчання і викладання, розвитку співпраці університетів з бізнесом та державою, створення інноваційних центрів тощо на основі обміну досвідом з країнами членами і партнерами програми ЕРАЗМУС+.

Додаткова інформація!
Напрям «Розвиток потенціалу вищої освіти» є окремим компонентом міжнародного виміру програми Еразмус+, за яким Європейський Союз надає підтримку проведення реформ у сфері вищої освіти. В рамках трьох конкурсів у період з 2014 р. до 2017 року Програми Еразмус+ напряму «Розвиток потенціалу вищої освіти» від України було подано 355 проектів, з яких 24 проект відібрано до фінансування. 68 вищих навчальних закладів України є партнерами таких проектів, з яких 1 є координатором-грантоотримувачем. Сума виділених грантів Європейським Союзом на партнерства проектів складає більше 15 млн. євро.

Наконечна К. В.,

к.е.н, доцент кафедри глобальної економіки
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook