Вчена рада МТФ розглянула готовність до нового навчального року та схвалила новий освітній курс університету

30 серпня 2017 року
Механіко-технологічний факультет

 Наш ВНЗ повинен і надалі займати провідні позиції у державі – з таким гаслом на механіко-технологічному факультеті пройшла розширена вчена рада, на яку були запрошені всі працівники кафедр, допоміжного персоналу факультету та представники ректорату – перший проректор Ігор Ібатуллін і завідувач військової кафедри Анатолій Есаулов.

Декан факультету Ярослав Михайлович привітав колектив з початком нового навчального року, побажав колегам наснаги, енергії та відповідальності у праці. Також декан акцентував увагу на цьогорічній вступній кампанії – на її результатах, наслідках та впливу на майбутню роботу факультету, він закликав всіх співробітників приділяти максимум часу профорієнтаційній роботі з максимальною звітністю за її результати перед колективом, адже якість цієї роботи є показником якості студентів, які здобувають інженерні спеціальності. Також вагому роль у навчальному процесі має кількість студентів контрактної форми навчання, яка за результатами цієї вступної кампанії має, нажаль, невисокий показник, хоча державне замовлення виконане повністю.
Ігор Ібатуллін зазначив необхідність створення на факультеті системи профорієнтаційної роботи з обов’язковим використанням підготовчого відділення нашого університету. Цю роботу треба починати вже сьогодні, а також потрібно підсилити команду приймальної комісії факультету. Крім того, обов’язково потрібно піднімати рівень викладача, який повинен достеменно знати всю техніку, яка зараз працює на полях України, володіти іноземною мовою та виборювати наукові гранди. Також перший проректор звернув увагу на необхідність проведення повного аудиту готовності всіх кафедр до нового навчального року та економії енергоносіїв.
До виступів долучилися завідувачі кафедр: В.ВойтюкЮ.ГуменюкГ. ГолубП. ОвчарО. Войналовичта В. Хмельовський, які окреслили перспективи роботи своїх колективів на майбутній навчальний рік.
  
  
  
Анатолій Есаулов обґрунтував роботу військової кафедри стосовно надання військових кваліфікацій студентам інженерних спеціальностей.
 

Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook