У міжкафедральній лабораторії на базі Мукачівського аграрного коледжу успішно пройшли вступні випробування до бакалаврату

30 липня 2017 року

 Наприкінці липня в міжкафедральній навчальній лабораторії на базі Мукачівського аграрного коледжу пройшли вступні фахові іспити до бакалаврату за спеціальностями право, облік і оподаткування, фінанси, банківська справа та страхування, агрономія.

 
В іспитах взяли участь 95 вступників, молодших спеціалістів, з яких 93 випускники Мукачівського аграрного коледжу. Серед них і випускник агрономічного відділення коледжу, настоятель Свято-Покровського монастиря, отець Митрофан (Шимон Володимир).
 
Вступні фахові іспити приймала екзаменаційна комісія у складі: Кідалов С.О. – к. ю. н., доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства НУБіП, Ганяйло О.М. – к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування НУБіП, Аврамчук Л.А. - к.п.н., доцент кафедри банківської справи НУБіП, Новицька Н.В. – к. с.-г. наук, доцент кафедри рослинництва НУБіП.
 
Уповноважений представник приймальної комісії НУБіП України декан агробіологічного факультету Віктор Забалуєв та директор Мукачівського аграрного коледжу Юрій Садварі привітали вступників, побажали успіхів у здачі вступних іспитів і подальшому навчанні.
 
Наталія Кепенач
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook