ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ГОТОВІ!

29 липня 2017 року

По закінченню начального року, співробітники кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин активно включились у підготовку навчальних аудиторій та території, яка закріплена за кафедрою до нового 2017-2018 навчального року.
Роботу розпочали з проведення капітального ремонту коридору блоку В, де розміщуються навчальні аудиторії, службові приміщення кафедри. Проведено вирівнювання стелі, яка була в жахливому стані (результат тривалої відсутності даху над блоком), фарбування стін, встановлення світильників з LED лампами.

Також, проведено косметичний ремонт аудиторії 121 блоку В: фарбування стелі та стін, встановлення мультимедійної системи. Саме ця аудиторія облаштована для проведення лабораторно-практичних занять із студентами, які навчаються за магістерськими програмами: «Ветеринарне забезпечення скотарства, вівчарства та козівництва», «Ветеринарне забезпечення здоров’я собак і котів».

Для проведення занять із студентами ОС «Магістр» з дисципліни «Методологія і методи наукових досліджень у ветеринарній медицині» та аспірантами з дисципліни «Методика дослідницької справи у ветеринарній медицині» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» підготовлено ауд. 117 блок А.

Зокрема, пофарбовано стелю та стіни, облаштовано комп’ютерну мережу, встановлено енергозберігаючі лампи, закуплено стільці. Попереду облаштування аудиторії мультимедійним проектором.


Доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Ю. Жук


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook