Випускник Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого Назар Сельський для продовження навчання обрав «Агрономію» в НУБіП

25 липня 2017 року

 Усі професії почесні, але професія агронома – найпочесніша і найблагородніша, бо що є кращого, як вирощувати хліб і забезпечувати країну продовольством. Так думають випускники агрономічного відділення Заліщицького аграрного коледжу  ім. Є. Храпливого. Сьогодні ведемо розмову із Назаром Сельським, абітурієнтом  НУБіП України.

 
– Чому обрав професію агронома?
 
– Сьогодні в нашій країні агроном користується популярністю. Ця професія – надзвичайно складна, проте цікава. Агрономи знають, як і коли сіяти сільськогосподарські культури, чим удобрити, як захистити та збільшити урожайність. На мою думку, агроном – найважливіший спеціаліст у сільському господарстві. Його робота починається від підготовки ґрунту – аж до збирання стабільно високих врожаїв. Також кожен спеціаліст повинен вміти визначити за зовнішніми ознаками, чи ушкоджена рослина тими чи іншими хворобами, паразитами, чи усіма поживними речовинами забезпечена, якщо ні, то яких не вистарчає. Агроном – професія майбутнього, тому я її й обрав.
 
– Яке твоє хобі?
 
– У кожної людини є своє хобі. Моє – рибалка і я відаю їй увесь свій вільний час. Дехто може сказати, що рибалка – дуже просте заняття, але це не так. Коли я на рибалці, то заспокоююся і забуваю про всі негаразди. Я рибалю зі своїми друзями, і у нас  багато вражень та непоганий улов.
 
– Чому вступаєш саме в Національний університет біоресурсів і природокористування України?
 
– Побувавши на екскурсії у Києві, я захопився цим великим та гарним містом з розвиненою інфраструктурою. У рамках екскурсії ми побували в НУБіП і у мене виникло бажання тут продовжити своє студентське життя. Мені дуже сподобався університет тим, що у нього є потужна база та він є одним із провідних вишів країни.
 
Розмову вела куратор групи 
випускників-агрономів  Сопівник Л.Й.
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook