Вступна кампанія 2017: документи приймають, вступні випробування - розпочалися

24 липня 2017 року

 24 липня, понеділок.  А понеділок, як стверджують песимісти, - день важкий. А в приймальній комісії впродовж усього періоду вступної кампанії легких днів не буває, підтверджує і оптиміст – відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Поки в одному місці документи приймають, в іншому вже розпочинаються вступні випробування. От минулої п’ятниці вони пройшли для учасників АТО, а на понеділок результати вже готові. Всі вони ці випробування вже успішно склали і рекомендовані до участі в конкурсі на місця державного замовлення.

 
А тим часом ще триває  прийом заяв на бакалаврат. Олег Тарнашинський, випускник Чернятинського коледжу Вінницького НАУ приїхав до Голосієва, аби продовжити навчання за спорідненою спеціальністю «Агрономія». І паралельно здав документи на «Садівництво і виноградарство». Причина останньому – життєва: батько Валерій Олексійович – приватний підприємець, який займається садівництвом, конкретніше яблуками. А успішний сімейний бізнес потребує відповідних знань.
 
 
 
Богдана Оліфер, претендентка на бюджетне місце бакалаврату з біотехнологій та біоінженерії,  - випускниця біолого-хімічного факультету ліцею природничо-наукового навчання Жовтих Вод. Щиро кажучи, зізнається дівчина, з дитинства мріяла бути лікарем, ніхто не вірить – але патологоанатомом. Та, зрештою, перелопативши виші в інтернеті, здаю документи на біотехнолога і визначила НУБіП першим пріоритетом. 
 
Тетяна Артюх з Носівки Чернігівської області вирішила продовжити навчання після Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової за своїм фахом на економічному факультеті. Але у приймальній комісії вродливу дівчину запам’ятають не за красу, а за наявність «менеджера», яка «поставила на вуха» всіх присутніх: маленька Соломійка та її мама приїхали до Києва разом, аби підтримати сестричку і доню. Цікавимося, чи певна, що стане студенткою НУБіП. Знань достатньо, переконана абітурієнтка, залишилося трошки удачі, аби стати студенткою одного з найкращих університетів країни.
 
Ольга Щербак дізналася про потенційні можливості університету, як і велика частина нинішніх вступників, з офіційного сайту та після відвідин Лебединської ЗОШ №6 (є на Сумщині таке давнє місто - Лебедин) викладачами факультету землевпорядкування. Такий собі інформаційно-профорієнтаційний симбіоз. Переконавшись, що цей університет відповідає її вимогам до вишу, -  взяла участь в університетській предметній олімпіаді та отримала додаткові бали для вступу. До речі, таких вступників у нас більше сотні. І школярам є резон брати в таких олімпіадах участь – інформацію про їх проведення і перебіг можна знайти на офіційному сайті НУБіП.
 
Валентин Обрамбальський
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook