Соловейко факультету землевпорядкування Ярина Білоус: в НУБіП працюю, навчаюсь та співаю

19 липня 2017 року
Мабуть усі чули як співає талановита працівниця деканату факультету землевпорядкування Ярина Білоус.  Навчаючись ще у ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів», стала переможницею шоу «Караоке на майдані». 
Тепер Ярина працює диспетчером деканату та паралельно навчається заочно. Цього року отримала диплом бакалавра за напрямом підготовки «Геодезія, картографія та землеустрій», а тепер планує вступати в магістратуру. Чи не змінить інженерну спеціальність «творча душа»? Про це наша розмова з нею.
 
 
-   Бачимо, вже подала документи у магістратуру, яку спеціальність обрала?
Звісно ж продовжу навчання на своєму рідному факультеті землевпорядкування, подала документи на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Адже дуже подобається колектив, в якому я навчаюсь і працюю.
 
         
- Чи плануєш працювати за фахом?
Так, але як отримаю диплом магістра, вже і пропозиції є, розвиватися професійно необхідно. Проте хочу працювати на державній службі, де бажано мати вищу освіту. А поки бачу користь від своєї роботи на факультеті. Також тісно співпрацюю з кафедрою культурології, яка часто залучає мене до творчих заходів в НУБіП.
-         Про що мрієш?
Зараз, це вступити у магістратуру. Ще невідомо чи буде на заочній формі державне замовлення. Конкуренція велика, тому переживаю і ретельно готуюся. А на майбутнє, реалізуватися в професійному, творчому плані та мати гарну родину. Дуже хочу миру та процвітання нашій державі.
-         Дякую за розмову, щасти тобі у всьому!  
 
Розмовляла доцент кафедри земельного кадастру
Лариса Паламарчук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook