Науковці кафедри визначають проблемні аспекти стандартизації мясопереробної галузі
Професор Якубчак О.М. і доцент Таран Т.В. взяли участь у науково-практичному круглому столі: «Проблемні питання вимог стандарту ДСТУ 4450:2005 Консерви м’ясні. М'ясо тушковане. Технічні умови», що проходив 5 липня 20017 р. на базі Укр НДІ «Ресурс», м. Київ.
Метою круглого столу був розгляд та обговорення пропозицій внесення змін до стандарту «ДСТУ 4450:2005 Консерви м’ясні. М'ясо тушковане. Технічні умови» та підготовка й прийняття відповідного звернення до Технічного комітету 140 «Молоко, м’ясо та продукти їх переробки».
У роботі круглого столу взяли участь провідні науковці, експерти та фахівці інститутів, асоціацій та виробників у галузі м’ясопереробної промисловості, стандартизації та контролю якості та безпечності харчових продуктів.