ЛИСТІВКИ НАТХНЕННЯ І ЛІКИ – ДЛЯ ВОЇНІВ-ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

4 липня 2017, 12:40

Співпраця і дружба педагогічного і студентського колективів факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України із запорізькими журналістами в рамках безстрокової благодійної акції на підтримку воїнів-захисників України триває уже кілька років поспіль.
За цей час молодь факультету провела чимало акцій – здавали макулатуру, організовували ярмарки, аби зібрати кошти на ліки для військовослужбовців, що боронять нашу Батьківщину в АТО.
В свій час запорізькі журналісти-волонтери переправляли ці передачі за призначенням хлопцям на передову.
Чергова партія ліків знову очікує на передачу, адже Рада молодих вчених організувала ІІІ благочинну акцію «Санітарний день кафедр» по збору макулатури на факультеті.  Нині зібрано більше 2 тонн.
Цього разу майбутні ветеринари до них додали ще й «бальзаму для душі». За ініціативою ради молодих вчених при НДІ здоров’я тварин, яку очолюють голова Наталія Друзь та секретар Валерія Зворигіна, та Ради аспірантів на чолі з Романом Білошицьким, студенти – майбутні ветеринари власноруч підготували для воїнів АТО листівки зі словами підтримки.


«Наші кохані, мужні, сильні, найрідніші! Ми вас дуже любимо і чекаємо вашого повернення додому! Кожної миті ми з вами, молимося за вас. Знайте про це! Бажаю вам віри, надії, витримки та терпіння. Будьте здорові! Нехай Бог береже вас!» – написала у своєму посланні студентка 3-го курсу Людмила Сич.


«Ми з тобою одної крові.
Ти став рідним мені, солдате!
Я пишаюсь тобою, мій брате –
В бій пішов ти всіх нас захищати.
Ти молитву народу відчуєш,
Вона буде, мов щит, закривати.
Знаю, зараз в окопах  ночуєш,
Не пропустиш  до нас того ката».

Ці рядки присвятила захисникам студентка 1-го курсу Анастасія Гончарова.


«Дорогі воїни, герої України! Відправляю вам  частинку свого серця, яке ви зараз так мужньо захищаєте своїми серцями. Я пишаюся вашою мужністю. Повертайтеся додому якнайшвидше живі та здорові і неодмінно з перемогою! Ми вас чекаємо!», - написала хлопцям студентка Катерина.
Близько 300 цих листівок невдовзі відправлять на передову запорізькі журналісти. Окрім ліків і листівок повезуть хлопцям смаколики, оберіги, речі особистої гігієни.


Хочеться, аби всі розуміли, що ще не все закінчено. Ми ще будемо воювати. І не тільки на фронті.
І хоч і маленька, але з іншої сторони велика, робота пророблена нині нашою молоддю. Просимо всіх не байдужих долучитися до шляхетної справи.
Слава Україні! Героям слава!
 

Голова Ради молодих вчених
Наталія Друзь

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook