Магістри факультету ветеринарної медицини проходять стажування в Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК

4 липня 2017 року

У сучасних умовах підготовки майбутніх висококваліфікованих фахівців важливе місце відводиться інтеграції освіти в інноваційну діяльність. Тому важливою компонентою високого професіоналізму та компетентності магістрів-дослідників НУБіП є систематичне оновлення та поглиблення знань за спеціальністю у процесі проходження ними стажування в передових сучасних лабораторіях і підприємствах.

     Відповідно до договору про співпрацю між підрозділами НУБіП, Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК вже традиційно зустрічає майбутніх фахівців, і втретє за поточний рік прийняла групу студентів на проходження навчальної практики. Цього разу сюди завітали магістри факультету ветеринарної медицини зі спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза».

     Після вступного інструктажу з охорони праці, який провела провідний інженер Н.О. Клименко, майбутні дослідники приступили до освоєння лабораторно-практичної роботи у відділах моніторингу ґрунтів та агроресурсів (під керівництвом М.О. Предоляк), моніторингу якості продукції АПК (Т.І. Білоцерківець), моніторингу безпеки продукції АПК (Н.Ю. Грибова) та молекулярно-біологічних досліджень (Л.М. Іщенко).

Світлана Круглик,
науковий співробітник УЯЛБП АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook