IBM розробить блокчейн-платформу для Deutsche Bank, HSBC та Unicredit

29 червня 2017 року

           26 червня ІТ- гігант IBM повідомив, що розробляє фінансову блокчейн-платформу для Digital Trade Chain Consortium, котрий включає Deutsche Bank, HSBC, KBC, Natixis, Rabobank, Societe Generale та Unicredit. Про це зазначила прес-служба IBM.

        Зосереджена на малому та середньому бізнесі блокчейн-платформа повинна підвищити прозорість та ефективність трансграничної торгівлі. Нове рішення розроблюється на базі технології Hyperledger Fabric та буде у доступі на платформі IBM Cloud, повідомляє Forklog.
«Те, що ми збираємося створити, являє собою інтерфейс для користувача, котрий банки будуть надавати своїм клієнтам – підприємствам малого та середнього бізнесу. Банки будуть відповідальні за адаптацію нового рішення, політику KYC («Знайти свого клієнта»), також за всі аспекти, пов’язані з відношеннями з клієнтом», – відмітили представники IBM.
Як вважають розробники, нове рішення спроможне значно знизити транзакційні витрати підприємств та розширити їх доступ до позиковим коштам. Впровадження нової платформи очікується в кінці поточного року.

Джерело: http://minfin.com.ua/2017/06/28/28608694/

 
Благодатний Андрій

Ст. лаборант кафедри біржової діяльності і торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook