Випускник Боярського коледжу екології і природних ресурсів Дмитро Федченко обирає спеціальність «Лісове господарство» в НУБіП

29 червня 2017 року

     Незабаром розпочинається вступна кампанія. Молодь, випускники шкіл, училищ, технікумів і коледжів замислюються на тим, де продовжити своє навчання. 

     Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України є провідним у підготовці фахівців з лісового господарства, меблевих технологій і деревообробки, ландшафтного дизайну. Ми маємо потужну матеріально-технічну базу, при інституті функціонує мальовничий ботанічний сад, колекційні розсадники, сучасні лабораторії деревообробки і меблевих технологій, а студенти проходять практику і роблять свої перші наукові кроки в Боярській лісодослідній станції, шо поблизу Києва.
     Тому не випадково абітурієнти звертають увагу на наш університет і обирають його першим пріоритетом. Один з них – випускник Боярського коледжу екології і природних ресурсів Дмитро Федченко. Ось його аргументи на користь НУБіП і спеціальності «Лісове господарство».

     – Це один із найкращих університетів України, тут дають надзвичайно високого рівня вищу освіту для фахівців лісової галузі. Випускники НУБіП займають високі посади в Україні, серед них і міністри, і голови державних комітетів, і народні депутати. Тут розвинута інфраструктура, працюють спортивні секції, ансамбль «Колос». Щодо спеціальності, то впевнений, матиму роботу в цій галузі, завдяки набутим фундаментальним, практичним й інноваційним знанням в університеті.

Борис Якубенко,
завідувач кафедри ботаніки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook