Профорієнтація на батьківщині космонавта Поповича П.Р.

23 червня 2017 року
м. Узин

 13 червня 2017 р. доценти кафедри охорони праці та інженерії середовища Білько Т.О. і Мотрич М.М. відвідали батьківщину космонавта Поповича П.Р.  місто Узин, Київської області, Білоцерківського району, де в Узинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1, провели профорієнтаційний захід для учнів 9, 10, 11 класів.

Спочатку доцент Білько Т.О. ознайомила учнів із загальною інформацією про наш університет, його місце розташування, офіційний сайт, адресу приймальної комісії, умовами вступу до НУБіП і його рейтингами. Мотрич М.М.  продемонстрував відео «Актуально і сучасно про НУБіП» і «ТОП 10 НУБіП України NULES of Ukraine» та роздав проспекти-запрошення, загостривши увагу майбутніх абітурієтів на перевагах навчання в нашому ВНЗ в порівнянні з іншими навчальними закладами та на основних пріорітетах, окреслених в програмі розвитку "Голосіївська ініциатива -2020".

Потім зосередилися більш детально на інформації про механіко-технологічний факультет. Було продемонстровано також відео «Відкриття Технологічного центру KUHN у НУБіП», в якому висвітлено питання співпраці з провідними фірмами та оновлення матеріально технічної бази факультету на прикладі фірми KUHN, та відео «Профорієнтація МТФ устами студентів», в якому студенти розповіли про переваги навчання на механіко-технологічного факультеті. Були роздані також проспекти-запрошення з детальною інформацією про інженерний факультет.

Поза увагою учнів не залишилися звісно й питання можливості реалізації фізкультурно-спортивних і творчих вподобань студентів в нашому виші, а також додаткових можливостей, які створює навчання в столиці загалом і зокрема в Голосіївському районі.

Надана інформація зацікавила учнів. Вони задали низку запитань, які зокрема стосувалися умов проживання в гуртожитках, розміру стипендії, кількісних показників державного замовлення за окремими спеціальностями, матеріально-технічного забезпечення, гарантій працевлаштування по закінченню навчання в університеті та інших аспектів вступу та навчання.

Вцілому захід пройшов у дружній обстановці. Зацікавленість учнів і жваве обговорення вселяє впевненість, що і декілька випускників ЗОШ №1 міста Узина оберуть наш ВНЗ.

 

Заступник декана МТФ                                                   Тамара  Білько


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook