Знайомимо магістрів із лідерами м’ясопереробної галузі

22 червня 2017 року
Миронівський м’ясопереробний завод "Легко"
 
Під час навчальної практики студенти ОС «Магістр» за спеціальністю «Ветеринарна санітарія, гігієна і експертиза відвідали Миронівський м’ясопереробний завод «Легко» ВП ПАТ «МЗВКК». Це сучасне високотехнологічне підприємство, що застосовує передові новітні технології в галузі виробництва готових м’ясних виробів. Нині дане підприємство входить до четвірки найбільш технологічних м’ясопереробних підприємств в Європі. Асортимент продукції МПЗ «Легко» нараховує 147 найменувань готової продукції.
 
Миронівський м’ясопереробний завод "Легко", тісно співпрацює з популярними в Україні та за її межами ресторанами швидкого харчування, зокрема "Крила", KFC (Kentucky Fried Chicken), ТМ ChickenHUT тощо. Для виготовлення продукції використовують відбірну свіжу сировину із підприємств компанії ПАТ "Миронівський Хлібопродукт". Вся продукція постачається на власному спеціалізованому автотранспорті.
Технологічний процес організовано з використанням сучасного обладнання нидерландскої компанії GEA.
Всього на заводі п’ять технологічних ліній потужністю 150 т/добу готової продукції, із графіком роботи у тир зміни. На виробництві є цехи: упаковки, маринування, підготовки, формовки, термічної обробки. Працівники різних етапів обробки харчового продукту мають різний колір одягу.
© ТМ «Легко!».

На виробництві впроваджена інтегрована система управління якістю та безпекою харчових продуктів відповідно до стандартів: ISO 9001: 2008 Система управління якістю (Сертифікат СН12 / 0557 виданий органом SGS) та FSSC 22000 діє до: 2013 Схема сертифікації систем безпечності (Сертифікат СН12 / 0579 виданий Органом SGS)
© ТМ «Легко!».

З 18 вересня 2015 року МПЗ «Легко» сертифікований за вимогами Global Standard for Food Safety - BRC (British Retail Consortium). Більшість британських, європейських і світових компаній роздрібної торгівлі, власники брендів і підприємств харчової промисловості використовують тільки послуги і товари тих компаній, які сертифіковані за стандартом BRC.
Підприємство виробляє продукцію як для реалізації на внутрішньому ринку України, так і для експорту в багато країн світу. 23 липня 2013 року Миронівський м'ясопереробний завод "Легко" отримав дозвіл поставляти свою продукцію до країн Європейського союзу.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook