Теслюк Софія прагне опанувати фах юриста на юридичному факультеті НУБіП України

21 червня 2017 року

  Учениця Улашанівського НВК імені Володимира Маковського села Улашанівка Славутського району Хмельницької області Теслюк Софія Андріївна вже задовго до завершення навчання у школі та отримання атестата про повну середню освіту визначилась з майбутньою професією та вищим навчальним закладом. Зрозуміло, що вибір впав на один з найкращих ВУЗів України – Національний університет біоресурсів та природокористування України.
Які маєте досягнення в навчанні, захоплення?
В школі навчаюся майже на відмінно, особливо полюбляю гуманітарні предмети. Захоплююся малюванням.
Звідки дізналися про НУБІП?
Про НУБіП знаю давно, оскільки тут навчається моя сестра, яка не перестає мені розповідати про переваги навчання в даному закладі та ті можливості, які він надає.
Чому обрали спеціальність юриста? Які переваги спонукали до цього?
Я завжди відстоювала справедливість, прагнула захищати добро. Тому ще в ранньому віці визначилась з майбутньою професією. Професія юриста вважається однією з самих благородних та відповідальних. Робота юриста приносить значне моральне задоволення. Мені відомо, що саме на юридичному факультеті НУБіП одна з найпотужніших в Україні навчально-наукова база, працюють визначні науковці та юристи-практики. На факультеті функціонує рада роботодавців, великий вибір баз практики та надзвичайний потенціал для реалізації усіх можливостей.
Про що мрієте і де плануєте працювати?
Я мрію успішно вступити до обраного мною ВУЗу, отримати від навчання максимально знань та вмінь, опанувавши професію юриста, а також, отримати по завершенні навчання гідну роботу та працювати на благо держави.

Розмовляла Юлія Янчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook