Звіт про стан виконання науково-дослідних робіт на факультетах механіко-технологічному і конструювання та дизайну

16 червня 2017, 13:30
навч. корпус №11, ауд 208

 У відповідності до наказу №495 від 31 травня 2017 року «Про створення комісій по перевірці стану виконання науково-дослідних робіт» 15 червня на Науково-дослідному інституті техніки, енергетики та інформатизації АПК відбулася перевірка виконання науково-дослідних робіт, які виконуються на факультетах механіко-технологічному і конструювання та дизайну, що фінансуються за рахунок Державного бюджету та ініціативних наукових проектів.

Розпочинаючи засідання голова комісії, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Сухенко Юрій Григорович представив учасникам комісію, яка призначена наказом ректора для оцінювання наукових звітів і наголосив на вимогах до проміжних звітів.

На засіданні було заслухано 2 фундаментальні і 2 прикладні роботи, які фінансуються за кошти державного бюджету. А також відзвітувались і керівники ініціативних тематик, факультетів механіко-технологічного і конструювання та дизайну, яких налічується 18.

 

 

Підсумовуючи результати засідання голова комісії Юрій Григорович відзначив, що робота ведеться на належному рівні, а усі роботи було схвалено для продовження виконання у другому півріччі 2017 року.

 Секретар комісії Л. Тітова

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook